Найєма виписали з лікарні після побиття

Читать на русском
Народний депутат Мустафа Найєм виписався з лікарні після нападу внаслідок дорожнього конфлікту.

Народний депутат Мустафа Найєм виписався з лікарні після нападу внаслідок дорожнього конфлікту.

Як інформує «Слово і Діло», про це нардеп написав у себе в Facebook.

У Києві побили нардепа Найєма: що пишуть у соцмережахМустафу Найєма побили в центрі Києва 30 квітня. Слово і Діло з'ясовувало, що про інцидент думають у соціальних мережах.

«Виписали з лікарні, зняли всі шини, прути, гумки та інші пристосування. За добу мовний апарат має відновитися, завтра вже планую вийти на роботу й проголосувати за Антикорупційний суд», – написав Найєм.

Він також додав, що в нього «немає жаги помсти, але й спускати справу ніхто не буде».

«Я та мої адвокати ретельно стежимо за перебігом розслідування й будемо регулярно публічно інформувати про його результати», – додав депутат.

Він додав, що готується до слідчого експерименту, а також подаватиме цивільний позов і готуватися до відкритого судового процесу.

Нагадаємо, напад на Найєма здійснили 30 квітня. Йому зламали щелепу. Нардеп пояснив, що це був виключно дорожній конфлікт і його професійна діяльність тут ні до чого.

Пізніше Найєм заявив, що один з учасників конфлікту, якого затримала поліція, вилетів з України до Баку. Згодом його оголосили в розшук.

За словами нардепа, бійок було дві. Після перших ударів, які були о 17:37, Найєм побіг за нападниками до вулиці Скоропадського. Там сталася друга бійка. У другому епізоді брав участь Тімербулатов Умал Русланович, якого згодом затримали.

5 травня стало відомо, що в Азербайджані правоохоронці затримали підозрюваного в побитті народного депутата України Мустафи Найєма.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: