Луценко прокоментував зняття арешту з майна Захарченка

Читать на русском
Генеральний прокурор Юрій Луценко запевняє, що Генпрокуратура повторно накладе арешт на майно підозрюваного у злочинах проти Майдану екс-голови МВС Віталія Захарченка.

Генеральний прокурор Юрій Луценко запевняє, що Генпрокуратура повторно накладе арешт на майно підозрюваного в злочинах проти Майдану екс-голови МВС Віталія Захарченка.

Як пише «Слово і Діло», про це він сказав у понеділок, 4 лютого, відповідаючи на запитання журналістів.

ГПУ: розслідування розстрілів на Майдані закінченеЛуценко пообіцяв притягти до відповідальності не тільки виконавців, а й тих, хто віддавав накази.

Відповідальність за зняття арешту з майна Захарченка Луценко поклав на начальника управління спецрозслідувань Генпрокуратури Сергія Горбатюка.

«Щодо Захарченка. Пан Горбатюк захопився трошки інтерв’ю й не встежив за справою, яка перебуває в його провадженні. Тим не менш хочу всіх заспокоїти, тут не йдеться про щось надзвичайне. Ми зараз аналізуємо рішення суду й впевнений, що найближчим часом повторно накладемо арешт на це майно. Воно нікуди не втече», – запевнив Луценко.

Нагадаємо, 30 січня Печерський суд Києва скасував арешт майна нідерландської компанії «Фонд Адміністративне бюро LVV» у рамках справи про незаконне збагачення і відмивання грошей екс-міністра МВС Віталія Захарченка. Рішення суду оскарженню не підлягає. Йдеться про 20 земельних ділянок, три будинки, квартиру та два машиномісця.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: