Компанія з ОАЕ купила три тонни золота у Венесуели

Читать на русском
Noor Capital повідомила про купівлю трьох тонн золота у Центрального банку Венесуели. Угода відбулася 21 січня.

Компанія Noor Capital з Об'єднаних Арабських Еміратів повідомила у п'ятницю, 1 лютого, що придбала минулого тижня три тонни золота у Центробанку Венесуели.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у прес-релізі компанії, розміщеному в Twitter.

Європарламент ухвалив резолюцію щодо ВенесуелиУ документі зазначено, що Хуан Гуайдо – законний в. о. президента Венесуели до проведення нових вільних і прозорих виборів.

«Noor Capital не бере участі в якихось незаконних або заборонених угодах. 21 січня 2019 року Noor Capital придбала приблизно три тонни золота у Центрального банку Венесуели згідно з міжнародними стандартами та чинним місцевим законам. Подальших угод не було», - підкреслюється в заяві.

Компанія також зазначила, що буде утримуватися від угод із Венесуелою доти, поки ситуація в республіці не стабілізується.

Раніше повідомлялося, що Центральний банк Венесуели розраховує найближчим часом продати близько 15 тонн золота ОАЕ.

Нагадаємо, представники опозиційного парламенту Венесуели заявили, що в країну прибув порожній літак із Росії, який повинен був вивезти частину золотовалютного фонду республіки. Венесуельська влада країни цю інформацію заперечує.

Пізніше ЗМІ повідомили, що уряд Венесуели відклав плани з вивезення 20 тонн золота, яке стало предметом пильної уваги як у країні, так і за її межами.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: