Відома журналістка йде в президенти – ЗМІ

Читать на русском
Литвиненко вже подала документи в Центральну виборчу комісію для реєстрації кандидатом в президенти України.

Відома журналістка і тeлeвeдуча Юлія Литвинeнко вирішила балотуватися у прeзидeнти.

Про це повідомляє телеканал Прямий, передає Слово і Діло.

Про свої наміри взяти участь у президентських виборах журналістка розповіла в інтерв'ю Євгену Кисельову в ефірі телеканалу «Прямий».

Як зазначається, Литвиненко вже подала документи в Центральну виборчу комісію для реєстрації кандидатом в президенти України.

Додамо, кандидатами в президенти вже офіційно стали керівник студії «Квартал 95» Володимир Зеленський, екс-голова СБУ Ігор Смешко та нардеп попередніх скликань Інна Богословська.

Також, чинний президент України Петро Порошенко 29 січня заявив, що йтиме на другий термін.

Зеленський вийшов на перше місце в президентському рейтингу: що пишуть у соцмережахВолодимир Зеленський вийшов на перше місце в президентському рейтингу. Позаду нього Петро Порошенко та Юлія Тимошенко.

Тим часом, лідер української групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук повідомив, що не балотуватиметься на посаду президента.

До слова, наразі за останніми соцопитуваннями, шоумен Володимир Зеленський вийшов на перше місце в президентському рейтингу. На другому місці – чинний глава держави Петро Порошенко, а на третьому – лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко.

«Слово і Діло» пропонує оглянути всіх кандидатів на посаду Президента, їх програмні обіцянки та дізнатися, чим володіють політики, які претендують на найвищу посаду в державі. Деталі – у розділі «Вибори».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: