Аваков анонсував участь «Народного фронту» в парламентських виборах

Читать на русском
«Народний фронт», швидше за все, буде брати участь у парламентських виборах як самостійна партія восени 2019 року.

Партія «Народний фронт» має намір брати участь в парламентських виборах в Україні в жовтні 2019 року.

Про це в інтерв'ю виданню LB.ua повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, який також входить до складу партії, пише Слово і Діло.

«Ми точно будемо брати участь в парламентських виборах. Поки ми виходимо з того, що як самостійна партія, хоча ми відкриті до альянсів. До природних альянсів. Але ми не будемо втрачати суб'єктність», - заявив Аваков.

За його словами, неприродні альянси - це якби НФ об'єднався з партією Олега Ляшка.

«Або Опозиційним блоком Олександра Вілкула, або «Опозиційною платформою - За життя» Вадима Рабиновича. Олег, наприклад, мені багато в чому симпатичний, але я - ліберал, а він - ні. Зрозуміло пояснив? А Рабинович - харків'янин, і на цьому наші схожості закінчуються. Так влаштована політика, і це нормально. А коли наші переконання, наші цінності можна порівняти з якимись іншими політиками, то це можливо», - сказав Аваков.

Мільйони для друзів партії. Як витрачає державні кошти «Народний фронт»Слово і Діло продовжує цикл розслідувань про те, як парламентські партії витрачають гроші з державного бюджету. Сьогодні детально про Народний фронт.

Він уточнив, що на сьогодні навряд чи можливе об'єднання частини «Народного фронту» з партією Тимошенко, але він «не став би говорити за всіх».

Як повідомлялося, Міністерство внутрішніх справ України виділило експертів з кіберполіції, що працюють над превенцією можливих атак, які можуть вплинути на хід виборчої кампанії.

До слова, 17 листопада 2017 року міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що не балотуватиметься в президенти України на наступних виборах.

Раніше Слово і Діло з'ясувало, як витрачає державні кошти «Народний фронт».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: