Капітан судна «Норд» не з'явився на судове засідання

Читать на русском
Зниклий капітан кримського судна Норд Володимир Горбенко не з'явився на підготовче засідання до Оболонського райсуду Києва 1 лютого.

Зниклий капітан кримського судна «Норд» Володимир Горбенко не з'явився на підготовче засідання до Оболонського райсуду Києва 1 лютого.

Як пише «Слово і Діло», за клопотанням прокурора судове засідання перенесли через відсутність Горбенка, інформує «Главком».

Судно «Норд» спробують продати втретєНа аукціоні СЕТАМ OpenMarket знову з'явиться арештований чорноморський сейнер Норд, але вже зі зниженням ціни на 20 відсодків.

Капітана «Норду» в розшук не оголошували, оскільки немає даних про його умисне ухилення від судових засідань.

Наступне засідання призначили на 13 березня.

Раніше його адвокат Олександр Руденко заявив, що Горбенко зник 26 січня й ніхто з рідних не знає про його місцеперебування, крім того, всі речі залишились в квартирі. На думку адвоката, до зникнення можуть бути причетні правоохоронні органи, оскільки в квітні Горбенко вже зникав, але за 5 годин стало відомо, що його затримала Служба безпеки України.

Раніше повідомлялося, що в разі неявки капітана кримського судна «Норд» Володимира Горбенка 1 лютого на засідання Оболонського районного суду Києва його можуть оголосити в розшук.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: