У Запорізькій області на карантин закрили десятки шкіл

Читать на русском
На Запоріжжі навчальний процес призупинено у п'яти дитсадках, 45 школах, а також у 32 окремих класах.

У Запорізькій області на карантин через високий рівень захворюваності дітей на ГРВІ (більш як 30%) закрили близько півсотні шкіл і дитсадків.

Як пише «Слово і Діло», про це в четвер, 31 січня, повідомляє прес-служба Запорізької облдержадміністрації.

Карантин через грип оголосили в школах ЖитомираУ Житомирі з 30 січня у школах, ПТУ та закладах позашкільної освіти оголосили карантин на 10 днів.

«Навчальний процес призупинено в чотирьох закладах дошкільної освіти, 44 закладах загальної середньої освіти та навчально-виховних комплексах, у Токмацькій школі-інтернаті, а також у 32 окремих класах установ загальної середньої освіти», - випливає з даних профільного департаменту ОДА.

Таким чином, на карантин закриті в м. Запоріжжі дві школи (№30 і №109) і припинено навчальний процес у 21 класі; в Бердянську - в 16 школах; в Мелітополі припинені заняття у всіх 22 школах. У Мелітопольському районі не працюють Долинська загальноосвітня школа і один клас Костянтинівської спеціалізованої школи.

Крім того, у Веселівському районі призупинено навчальний процес в одному садку, одній школі і чотирьох класах. В Оріхові, в с. Новоуспенівка і с. Розділ не працюють через карантин по одному дитячому садку.

Відзначається, що терміни карантину визначає навчальний заклад самостійно, в деяких закладах навчання призупинено до 4 лютого, в інших - до 11 лютого.

Нагадаємо, 29 січня повідомлялося, що в 14 школах Миколаєва призупинено навчальний процес у зв'язку з підвищеним рівнем захворюваності на ГРВІ та грип.

Додамо, що з понеділка, 28 січня, в школах Ужгорода розпочався карантин у зв'язку із зростанням захворюваності на ГРВІ та грип.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: