СБУ затримала на хабарі чиновника «Укрзалізниці»

Читать на русском
Співробітниками Служби безпеки України за фактом вимагання неправомірної вигоди затриманий заступник начальника відділу однієї з філій ПАТ Укрзалізниця.

Співробітниками Служби безпеки України за фактом вимагання неправомірної вигоди затриманий заступник начальника відділу однієї з філій ПАТ «Укрзалізниця».

Про це повідомляє «РБК-Україна» з посиланням на прес-службу УЗ, передає «Слово і Діло».

Як наголошується, в рамках цього ж кримінального провадження затримано також і посередника. Зараз також вирішується питання про затримання головного інженера цієї філії.

«Правоохоронцями були встановлені факти вимагання неправомірної вигоди посадовими особами філії з надання в оренду спецтехніки. Загальна сума неправомірної вигоди, яка була потрібна, становить 250 тисяч гривень», - ідеться в повідомленні.

За даним фактом у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, під час отримання першого траншу неправомірної вигоди у розмірі 17 тисяч гривень було затримано заступника начальника відділу однієї з філій «Укрзалізниці» і посередника.

«Зараз також вирішується питання про затримання в порядку статті 208 КПК України головного інженера цієї філії», - додали у відомстві.

Раніше в Черкасах на хабарі затримали директора соціальної установи.

Також нагадаємо, у Львівській області слідчого спіймали на багатотисячному валютному хабарі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: