Зведення ООС: бойовики обстріляли позиції українських військових поблизу селища Новоолександрівка

Читать на русском
Протягом 29 січня терористи на Донбасі п'ять разів обстріляли позиції військових Збройних сил України, один раз бойовики застосовували озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Протягом 29 січня терористи на Донбасі п'ять разів обстріляли позиції військових Збройних сил України, один раз бойовики застосовували озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

Карта ООС: ситуація на сході України на 29 січняСитуація на сході країни на 29 січня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Відзначається, що найманці обстріляли позиції українських військових поблизу селища Новоолександрівка зі стрілецької зброї.

«Позиції наших захисників поблизу Хутора Вільний були обстріляні російсько-окупаційними військами з мінометів калібру 82 мм», - йдеться в повідомленні.

Крім того в смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід» злочинці обстріляли з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї позиції українських захисників в районі міста Авдіївка та з автоматичних гранатометів поблизу селища Богданівка.

В районі селища Гнутове бойовики гатили з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Зазначається, що жоден військовослужбовець ООС не постраждав внаслідок обстрілів. ЗСУ у відповідь на вогонь застосовували вогневі засоби.

Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових.

Раніше в МЗС Польщі закликали відправити миротворців ООН на Донбас.

Також відзначимо, в ОБСЄ розповіли про новий план врегулювання конфлікту на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: