Вибори-2019: що задекларував кандидат у президенти Олександр Шевченко

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує вивчати декларації офіційних претендентів на посаду президента України. На черзі кандидат від партії УКРОП Олександр Шевченко.

За 2017 рік Шевченко заробив 251,2 тисячі гривень і отримав 878,2 тисячі гривень позик. Тетяна Шевченко, з якою депутат живе разом у незареєстрованому шлюбі, заробила 72,7 тисячі гривень, від підприємницької діяльності отримала майже 5 мільйонів гривень і отримала 1,6 мільйона гривень позик. Крім того, на банківських рахунках у неї було 113,3 тисячі гривень, а готівкою – 4,9 мільйона гривень.

Шевченко на банківських рахунках зберігав 252,2 тисячі гривень, готівкою – 155 тисяч доларів, а третім особам позичив 1,6 мільйона гривень.

Уся нерухомість у кандидата в президенти перебувала в оренді – житловий будинок в Івано-Франківській області та офіс в Івано-Франківську. Також він орендував автомобіль Toyota Sequoia 2008 року випуску.

У Тетяни Шевченко у власності було три земельні ділянки в Івано-Франківській області, три квартири в Івано-Франківській та Київській областях (одна з них в оренді, ще одна – в спільній власності), паркомісце та нежитлова будівля.

Із цінних речей Шевченко вказав п'ять пар годинників (Breitling, Longines, Ulysse Nardin, Rolex), його цивільна дружина – годинник Chopard та ювелірну прикрасу. Тетяна Шевченко також володіла компанією ТОВ «Галичина-Цукор».

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, Олександр Шевченко ще не виконав більшість своїх депутатських обіцянок.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: