Скільки члени Кабміну заробили в грудні

Читать на русском

«Слово і Діло» сьогодні розбиралося, скільки члени Кабінету міністрів заробили за грудень. Звання найбільш високооплачуваного перейшло до віце-прем'єр-міністра Павла Розенка, а в хвості рейтингу – міністр інформаційної політики Юрій Стець.

Розенко минулого місяця заробив 174,3 тисячі гривень, до цієї суми увійшли премія та матеріальна допомога. На другому місці перший віце-прем'єр – міністр економічного розвитку Степан Кубів, якому нарахували майже 134 тисячі гривень, більш ніж половину цієї суми становить премія.

Скільки члени Кабміну заробили в листопадіНайвища зарплата не в міністра, а в заступника голови Міністерства економічного розвитку Нефьодова – 211,6 тисячі гривень.

Відзначимо, що іншим віце-прем'єрам – Іванні Климпуш-Цинцадзе, Геннадію Зубку, В'ячеславу Кириленку, Володимиру Кістіону – та міністру Кабміну Олександру Саєнку в грудні також нарахували премії, всі вони в підсумку заробили понад 100 тисяч гривень.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заробив 107,1 тисячі гривень. Голові МВС нарахували, в тому числі, премії за листопад і грудень. Аутсайдери рейтингу – Юрій Стець, який отримує лише оклад та індексацію, а також прем'єр-міністр Володимир Гройсман і його 37,5 тисяч гривень.

Більше за всіх міністрів у грудні заробив заступник голови Міністерства фінансів Юрій Джигир – майже 244 тисячі гривень. Йому виділили премію, грошову допомогу та матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових проблем. Непогано заробив також заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Михайло Титарчук – більш ніж 188 тисяч гривень.

Детальніше – на інфографіках.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман назвав пріоритетами роботи уряду на 2019 рік економічний розвиток, розвиток людського капіталу, безпеку та оборону, заходи з енергонезалежності та посилення боротьби з корупцією.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: