Гройсман назвав пріоритети роботи уряду на 2019 рік

Читать на русском
У 2019 році уряд продовжить будівництво доріг, підтримку АПК - фермерів і сільгоспмашинобудування, впровадження нової української школи.

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман назвав пріоритетами роботи Кабінету Міністрів на 2019 рік економічний розвиток, розвиток людського капіталу, безпеку і оборону, заходи з енергонезалежності та посилення боротьби з корупцією.

Як пише «Слово і Діло», про це він сказав під час щорічного дипломатичного заходу – урочистого прийняття керівників дипломатичних представництв, повідомляє Урядовий портал.

Гройсман закликав не зважати на передвиборчий популізм. На що розраховує прем’єр?Гройсман повідомив, що президентська та парламентська передвиборчі кампанії можуть значно вплинути на політичне та соціальне життя українців, і закликав політиків бути відповідальними.

«У 2019 році ми забезпечимо в повному обсязі фінансування сектору безпеки та оборони. А це і фінансування підвищених зарплат, і модернізація війська. Будемо інвестувати ресурси в енергоефективність, соціальні програми, монетизацію субсидій, продовження програми «Доступні ліки». З липня запускаємо безкоштовну систему медичних досліджень», - сказав Гройсман.

За словами прем’єра уряд продовжить будівництво доріг, підтримку АПК - фермерів і сільгоспмашинобудування, впровадження нової української школи.

«Ми визначили пріоритети – економічний розвиток, розвиток людського капіталу, безпека й оборона, енергонезалежність, антикорупційні заходи. Це ті пріоритети, які будуть робити Україну сильною», - запевнив він.

Раніше стало відомо, скільки грошей виділив Кабмін на відновлення місцевих доріг.

Також Кабмін розширив перелік об'єктів великої приватизації.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: