Вакарчук зробив офіційну заяву щодо виборів президента

Читать на русском
Фронтмен групи Океан Ельзи Святослав Вакарчук відповів, чи йтиме на вибори у 2019 році.  Він розповів, кого з кандидатів підтримає.

Фронтмен групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук відповів, чи йтиме на вибори у 2019 році.

Як пише «Слово і Діло», музикант записав відеозвернення в Facebook.

«Протягом року мені задають запитання чи буду я балотуватись на посаду президента України у 2019 році. Я неодноразово заявляв, влада як така, президентський пост як такий – мені не цікаві. Мене цікавлять справжні зміни в країні. І щоб розставити всі крапки над «і», зняти всі питання, офіційно заявляю: я, Святослав Вакарчук, не братиму участь в президентських виборах 2019 року», - сказав Вакарчук.

За його словами, у джинсах він може зробити більше для країни, «ніж вдягнувши краватку. І я не збираюся стояти осторонь».

«Разом з моєю командою, я працюватиму над тим, щоб проєвропейські сили перемогли. Я працюватиму над тим, щоб привести у владу якомога більше молодих професіоналів – людей майбутнього, тих, для кого справедливість і державні інтереси – понад усе», - додав Вакарчук.

Нагадаємо, Святослав Вакарчук уже був політиком. 30 вересня 2007 року він брав участь у позачергових виборах до Верховної Ради України 15-м номером у списку пропрезидентського блоку «Наша Україна – Народна самооборона». Був обраний народним депутатом за багатомандатним загальнодержавним округом. 23 листопада 2007 року набув депутатських повноважень. Був членом комітету ВРУ з питань свободи слова та інформації, а також членом груп із міжпарламентських зв'язків. Будучи нардепом, не подавав законопроектів, подав 2 поправки, одна з яких була врахована.

16 грудня 2008 року добровільно склав депутатські повноваження.

Раніше «Слово і Діло» писало, що означає політична риторика Вакарчука та що вплине на його рішення йти на вибори.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: