Кандидат у президенти Добродомов задекларував три квартири та сценарій телепередачі

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує вивчати декларації претендентів на пост президента України. На черзі кандидат від партії «Народний контроль» Дмитро Добродомов.

За 2017 рік народний депутат задекларував 227,1 тисячі гривень зарплати, 252,8 тисячі гривень на виконання депутатських повноважень, 644 гривні відсотків, 38,2 тисячі гривень компенсації за проїзд в Україні, 191 тисячу гривень компенсації оренди житла, 18,3 тисячі гривень добових у межах навчального візиту до Стокгольма.

На банківських рахунках Добродомов зберігав 4,3 тисячі євро, 64 тисячі гривень, готівкою – 20,6 тисячі доларів, 8,7 тисячі євро, 170 тисяч гривень. Крім того, в нього були активи в дорогоцінних металах – 36,2 тисячі гривень, третім особам він позичив 10 тисяч гривень.

У декларації зазначені три квартири (у Львові та в Києві), одна з них в оренді, ще одна – у спільній власності. На сина Олексія Добродомова нардеп задекларував ще одну квартиру (в іншому праві власності).

Станом на 2017 рік кандидат у президенти їздив на автомобілі Skoda Octavia 2012 випуску, власником якого є третя особа. Крім того, Добродомов задекларував право на сценарій телепередачі «Громадський рух «Народний контроль» і цінні папери ПАТ «Львівметал».

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, «Слово і Діло» аналізувало, як виконують обіцянки потенційні кандидати в президенти.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: