Добродомов спростував звинувачення в прориві кордону

Читать на русском
Позафракційний нардеп Дмитро Добродомов спростував звинувачення в прориві кордону разом з екс-головою Одеської ОДА Міхеїлом Саакашвілі на пункті пропуску «Шегині».

Позафракційний нардеп Дмитро Добродомов спростував звинувачення в прориві кордону разом з екс-головою Одеської ОДА Міхеїлом Саакашвілі на пункті пропуску «Шегині» .

Про це він заявив в коментарі одному з телеканалів 11 вересня, пише «Слово і Діло».

Прорив кордону: в цій ситуації немає переможців, держава знову програлаАдвокати Саакашвілі вже заявили, що політик готовий до можливого затримання, а в ГПУ відкрили кримінальну справу щодо незаконності перетину кордону. Детальніше в ситуації розібрались експерти.

«Чому йдуть звинувачення, якщо нелегального перетину не було? Я разом з групою депутатів і Саакашвілі були на польській стороні - в іншій стороні кордону, де він проривався. Відстань складала близько 300 метрів. Яким чином можна проривати кордон, якщо це українська територія?», - заявив Добродомов.

Хто з політиків засвітився в прориві українського кордону разом із Саакашвілі?«Слово і Діло» вирішило закарбувати політиків, які проносили Саакашвілі через українсько-польський кордон.

Нардеп зазначає, що факту прориву кордону не було. І уточнює: Саакашвілі не порушував кордон, тому що теж був на українській території, за прикордонними стовпами.

«Вчора було зроблено все, щоб Міхеїл Саакашвілі не потрапив в Україну», - заявив Добродомов.

Також народний депутат розповів, що звернувся до прикордонної служби для того, щоб отримати відмітку про законний перетин кордону.

Нагадаємо, в ДПС і МВС розповіли, що чекає на тих, хто перетнув кордон разом з Саакашвілі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: