У Київській області мати учениці притягли до відповідальності за булінг

Читать на русском
В одній зі шкіл Київської області з повідомленням про побиття 14-річної учениці невідомою особою до Бориспільської поліції звернувся директор школи.

В одній зі шкіл Київської області з повідомленням про побиття 14-річної учениці невідомою особою до Бориспільської поліції звернувся директор школи.

Про це проінформували в прес-службі Міністерства внутрішніх справ України, пише «Слово і Діло».

Працівники ювенальної превенції встановили, що між ученицями 9-х класів виник конфлікт через поширення неправдивих чуток. Одна із дівчат почала бити іншу ногами і руками в шкільному коридорі, принижуючи потерпілу нецензурною лайкою. Сварку помітила вчителька школи і розвела дівчат по різним навчальних класах.

Після уроків дівчина, яка билася, зібрала компанію учениць на свою підтримку і зустріла на вулиці свою жертву. Бійку відзняли на мобільний телефон і потім виклали в Інтернет. Мати агресивної учениці притягнули до адміністративної відповідальності за булінг, котрий вчинила її дочка.

Дівчинка, яку побили, проходить судово-медичне обстеження для встановлення ступеню нанесення тілесних ушкоджень. Крім того, відкрито кримінальне провадження за фактом нанесення дитині тілесних ушкоджень.

Нагадаємо, 19 січня, закон № 2657-VIII щодо протидії булінгу офіційно набув чинності.

Раніше в школі в Дніпрі розпорошили балончик з невідомою речовиною.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: