Британія може перенести дату виходу з ЄС

Читать на русском
У вівторок парламент Британії повинен проголосувати за серію поправок, так як залишається надто мало часу до виходу країни зі складу ЄС.

Лідер нижньої палати парламента Британії Андреа Ледсом заявила, що дата виходу Британії з складу ЄС може бути перенесена на кілька тижнів для того, що б дати час уряду для схвалення законодавства.

Про це повідомляє Слово і Діло з посиланням на Reuters.

Повідомляється, що у вівторок парламент Британії повинен проголосувати за серію поправок, так як залишається надто мало часу до виходу країни зі складу ЄС.

«Я вважаю, що у нас, не дивлячись ні на що, є дуже хороші стосунки з друзями і сусідами в Євросоюзі, і я абсолютно впевнена, що якщо нам буде потрібно кілька тижнів, то це буде можливим», - розповіла Ледсом.

Вона вважає, що Британія все ще може при підтримці обох палат - Палати громад і Палати лордів, своєчасно встигнути опрацювати нове законодавство.

Додамо, в очікуванні виходу Великобританії з ЄС банки і фінансові компанії вивели із країни господарські операції, персонал і активи клієнтів загальною вартістю близько 800 млрд фунтів стерлінгів (понад трильйон доларів).

Офіційно датою виходу Великобританії з ЄС є 29 березня 2019 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: