Снігопад в Україні: обмеження для проїзду вантажівок зберігаються в двох областях

Читать на русском
Через снігопади обмеження для проїзду вантажівок зберігаються в двох областях. На 90-му км траси Київ-Одеса М-05 фура перекрила рух.

Обмеження для проїзду вантажівок зберігаються в Кіровоградській та Київській областях у зв’язку з важкими погодними умовами.

Як пише «Слово і Діло», про це в ефірі «112 Україна» повідомила речниця «Укравтодору» Оксана Ожигова.

Ситуація на дорогах України: в яких областях ожеледицяАвтодороги державного значення в більшості областей на ранок п'ятниці, 18 січня, мокрі та місцями засніжені, в Дніпропетровській та Одеській областях місцями ожеледиця.

«Наразі практично усі дороги відкрито для руху, в тому числі великовагового транспорту, крім Миколаївської області, це частина М-13 від кордону з Кіровоградською областю, там близько 20 км. Ще залишається закритим на в’їзд з різних доріг місто Кропивницький, одна в’їзд до Києва», - зазначила Ожигова.

В той же час в «Укравтодорі» повідомили про те, що, що на 90-му км траси Київ-Одеса на М-05 фура перекрила рух.

Олександр Крицький - начальник відділу ГУ ДержНС України в Одеській області зазначив, зараз снігопадів немає, середня температура по області від 1 до 5 градусів морозу. Сніговий покрив на півночі області складає 35 см, вітер південний 2-4 м/с.

«Проблемні ділянки були в Ширяївському, Любашівському та Роздільнянському районах. Наразі за добу 11 разів підрозділи ДержНС здійснювали заходи по вилученню транспортних засобів, в основному на спусках та підйомах. Зараз усі дороги проїзні, їх розчистка продовжується», - додав Крицький.

Нагадаємо, 23 січня на засіданні Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки ухвалили рішення про тимчасове обмеження в'їзду великовантажних авто до Києва. Крім того, рух таких транспортних засобів обмежили на окремих ділянках доріг загального призначення в Київській області.

Також синоптики повідомили, коли снігопад у Києві вщухне.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: