На дороги Києва вийшло близько 400 снігоприбиральних машин

Читать на русском
За даними чиновників, з 3 до 5 години в усіх районах міста очищення дорожньої мережі проводилася колонами спецтехніки кількістю 4-7 одиниць залежно від ширини проїзної частини доріг.

У всіх районах Києва ведуться активні роботи з прибирання доріг і вулиць від снігу. До робіт залучені 387 одиниць техніки.

Про це повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації з посиланням на «Київатодор» у середу, 23 січня, передає «Слово і Діло».

Відзначається, що техніка була заздалегідь розташована на вихідних позиціях, що дозволило оперативно почати обробку протиожеледними матеріалами столичних доріг для недопущення утворення ожеледі та снігових накатів.

«Протягом двох годин, до 2:00, посипковими матеріалами були оброблені всі магістральні вулиці, мости та шляхопроводи, спуски та підйоми, вулиці, якими курсує громадський транспорт», – ідеться в повідомленні.

Після цього спецтехніка «Київавтодору» почала наступний етап робіт – прибирання вулично-дорожньої мережі від снігу. Відзначається, що протягом ночі й ранку було залучено 387 одиниць спецтехніки та 54 бригади і=з ручного прибирання.

За даними чиновників, з 3:00 до 5:00 у всіх районах міста очищення дорожньої мережі проводилася колонами спецтехніки кількістю 4-7 одиниць залежно від ширини проїзної частини доріг. Крім того, особлива увага була приділена прибиранню правої смуги доріг, щоб уранці міський транспорт міг без перешкод працювати. Паралельно дорожники проводили механізоване та ручне прибирання підходів до наземних і підземних пішохідних переходів, тротуарів і зупинок громадського транспорту, які перебувають на утриманні підприємств корпорації.

Також до прибирання снігу зараз залучені 144 трактори ЖЕКів, 80 одиниць техніки «Київзеленбуду» та 3600 двірників.

Нагадаємо, снігопад у Києві порушив роботу громадського транспорту, до вечора планується тимчасово закрити в'їзд вантажівок до столиці.

Раніше повідомлялося, що через снігопади в Запорізькій області частково обмежили рух транспорту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: