Ситуація на дорогах України: в яких областях ожеледиця

Читать на русском
Автодороги державного значення в більшості областей на ранок п'ятниці, 18 січня, мокрі та місцями засніжені, в Дніпропетровській та Одеській областях місцями ожеледиця.
Ілюстративне фото.

Автодороги державного значення в більшості областей на ранок п'ятниці, 18 січня, мокрі та місцями засніжені, в Дніпропетровській та Одеській областях місцями ожеледиця.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба «Укравтодору».

Стало відомо, скільки грошей виділив Кабмін на відновлення місцевих дорігНа відновлення місцевих доріг український уряд в 2019 році виділяє 14,7 мільярда гривень, пообіцяв Володимир Гройсман.

«Стан покриття на а/д державного значення: в більшості областей мокре й місцями засніжене, в Дніпропетровській та Одеській областях місцями ожеледиця», – вказали у відомстві.

На сьогоднішній ранок опади у вигляді дощу в Закарпатській та Рівненській областях, у Чернігівській та Одеській місцями мряка. На решті території без опадів. Температура повітря коливається від -6° до +4°С.

На перевальних ділянках доріг без опадів, лише на Яблунецькому та Абранському перевалах (Закарпаття) місцями невеликий дощ. Температура повітря 0... +2°С, стан покриття мокрий, на Вишківському перевалі засніжений.

«Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено, заторів не зафіксовано», – додали в «Укравтодорі».

Нагадаємо, синоптики прогнозували, що в п'ятницю, 18 січня, в Україні без істотних опадів. Лише на Закарпатті та Прикарпатті мокрий сніг та дощ.

Також стало відомо, що на Водохреще в Україні почнуться морози.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: