Негода в Києві: на яких вулицях затори

Читать на русском
Рух ускладнений у районі станцій метро Академмістечко, Житомирська, затори зафіксовані на проспекті Перемоги. Також зупинився рух на Софіївській Борщагівці, на вулицях Жилянській, Сирецькій, проспекті Героїв Сталінграда.

У Києві 400 одиниць снігоприбиральної техніки чистять вулиці від снігу, зі вчорашньої ночі комунальники працюють у посиленому режимі.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «112 Україна».

Синоптики повідомили, коли снігопад у Києві вщухнеУ ніч проти 24 січня в Києві очікується сніг, а на дорогах ожеледиця, повідомили в Гідрометцентрі.

«Зі вчорашньої ночі комунальники працюють у посиленому режимі. Зараз майже 400 одиниць спецтехніки й 50 бригад ручного прибирання. Ми проїхалися Києвом, центральні вулиці міста розчищені добре, тротуари посипані сіллю та піском. На жаль, така ситуація не скрізь, прилеглі території, другорядні вулиці залишаються нерозчищеними», – зазначив кореспондент.

Також відомо, що ситуація на в'їзді до Києва стабілізувалася, в'їзд вантажного транспорту дозволений.

Також згідно з даними сервісу Google Maps, значних заторів у Києві не спостерігається.

Рух ускладнений у районі станцій метро «Академмістечко», «Житомирська», традиційно затори зафіксовані на проспекті Перемоги. Також у заторах зупинився рух на Софіївській Борщагівці, на вул. Жилянській, Сирецькій, пр. Героїв Сталінграда.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: