Погода в понеділок: снігопади і дощ зі снігом

Читать на русском
У понеділок 21 січня в більшості областей України очікується похмура погода з опадами. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У понеділок 21 січня в більшості областей України очікується похмура погода з опадами.

Про це повідомляє Укргідрометцентр, пише «Слово і Діло».

У Закарпатській області очікується мінлива хмарність, без опадів, температура повітря від -1 до +1 градуса. В інших областях західної частини країни мінлива хмарність, в Івано-Франківській, Рівненській, Тернопільській, Чернівецькій та Хмельницькій областях можливі невеликі снігопади. Температура повітря - від -1 до -3 градусів.

На півночі країни - похмуро, без опадів, температура повітря опуститься трохи нижче - до -2-4 градусів. Аналогічна погода очікується в центрі.

На сході і півдні країни очікуються опади у вигляді снігопадів і дощу зі снігом. Температура повітря опуститься до -3-5 градусів в Харківській області, -2-0 в Луганській, Донецькій та Запорізькій областях. На півдні збережуться плюсові температури - від 0 до 2 градусів, в Одеській області - від 1 до 3 градусів тепла. У Криму очікується дощ, повітря прогріється до 6-8 градусів.

У Києві в понеділок похмуро, опадів не очікується. Температура повітря вдень від -1 до -4 градусів, вночі - від -6 до -8 градусів.

Раніше синоптики попередили про різку зміну погоди.

Також нагадаємо, жертвами негоди в Європі стали вже понад 20 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: