«Право на владу»: чи наблизились українці до усвідомленого вибору в президентських перегонах

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1 в програмі Право на владу ведучі та експерти поговорять про вибори в Україні та як зробити такий вибір, щоб не шкодувати згодом.
Слово і Діло

Суспільно-політичне ток-шоу «Право на владу» відкриває новий сезон на телеканалі «1+1» із темою «Низький старт». Сьогодні о 22.30 у прямому ефірі до студії програми завітають авторитетні журналісти українських ЗМІ, аби напередодні президентських виборів поговорити про те, чи наблизились українці до усвідомленого прийняття рішення.

Ведучі Наталія Мосейчук та Сергій Іванов з гостями та глядачами спробують з’ясувати, як зробити цей вибір, щоб не шкодувати згодом; які таємниці ховають від нас за виборчими вітринами; та які несподіванки можуть змінити баланс сил в останню мить.

В обговоренні візьмуть участь шеф-редактор LB.ua Соня Кошкіна, генеральний директор інформагентства «Інтерфакс-Україна» Олександр Мартиненко, журналіст Дмитро Гордон, головний редактор сайту Цензор.нет Юрий Бутусов, власний кореспондент агентства УНІАН у Росії Роман Цимбалюк, власний кореспондент видання «Новая газета» в Україні Ольга Мусафірова, ведучий програми «Гроші» на каналі «1+1» Олександр Дубінський та інші. Початок програми о 22.30.

Нагадаємо, «Слово і Діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

За правилами нового сезону співведучий ток-шоу Сергій Іванов може перервати дискусію, натиснувши на «кнопку брехні». Це свідчить про те, що слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Раніше ми розбирались, наскільки прогнози соціологів збігалися з результатами президентських виборів.

Також ми писали, що загрожує за порушення на виборах та чому ніхто не боїться покарання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: