Кличко зібрався на парламентські вибори

Читать на русском
Мер Києва Віталій Кличко заявляє про необхідність більшої підтримки місцевого самоврядування в парламенті та намір брати участь у парламентських виборах в Україні восени цього року.

Мер Києва Віталій Кличко заявляє про необхідність більшої підтримки місцевого самоврядування в парламенті та намір брати участь у парламентських виборах в Україні восени цього року.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Річниця місцевих виборів: як виконує обіцянки мер Києва Віталій КличкоМетро на Виноградар та новий міст на Шулявці обіцяв мер Києва Віталій Кличко після другої перемоги на міських виборах.

«Я братиму участь у парламентських виборах і, з високою ймовірністю, політична партія УДАР братиме участь у парламентських виборах для того, щоб відстоювати інтереси і міста Києва, і кожного містечка, і кожного села в Україні», – сказав він у четвер у Давосі.

У кулуарах «Українського сніданку», організованого Фондом Віктора Пінчука, Кличко відзначив свою тверду впевненість в тому, що за хорошого представництва не буде великого значення мати, хто президент, а хто прем'єр-міністр. «Нам необхідно буде відстоювати на законодавчому рівні інтереси місцевого самоврядування, тому що насправді все починається з низів: з нашого двору, з нашого району, села, містечка», – висловив мер столиці свою думку.

Говорячи про майбутні президентські вибори, Кличко нагадав свою позицію, що він узяв перед киянами зобов'язання, які має намір виконати.

«Буде з мого боку нечесно пообіцяти й стрибати на інші позиції. Мені ці крісла та позиції не потрібні. Єдина моя мета – я хочу жити в нормальних європейських умовах в Україні, й тому я не хочу очікувати: якщо хочеш зробити добре, зроби сам», – заявив градоначальник.

Серед ключових завдань-зобов'язань він назвав запуск автомобільного сполучення Подільсько-Воскресенським мостом до кінця наступного року, а також проведення метро на Виноградар.

За його словами, в Україні дуже багато політиків, які дуже обіцяють золоті гори, а потім стрибають з однієї позиції на іншу.

«І тому величезна недовіра до всіх політиків: якщо ти політик, значить ти брехун. Я не хочу входити в ці рамки політики: якщо я щось сказав, я доводжу свої слова до реалізації», - сказав Кличко.

Нагадаємо, президентські вибори в Україні відбудуться 31 березня, вже розпочався процес реєстрації кандидатів. Парламентські ж заплановані на 27 жовтня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: