Через снігопади в Запорізькій області частково обмежили рух транспорту

Читать на русском
У Запорізькій області через погіршення погодних умов перекрили деякі автодороги для пасажирського й вантажного транспорту.
Ілюстративне фото.

У Запорізькій області через погіршення погодних умов перекрили деякі автодороги для пасажирського й вантажного транспорту.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «112 Україна».

Погода на 2019 рік: коли закінчаться морози та чи варто їхати на море вліткуСиноптики та кліматологи зробили прогноз погоди на 2019 й рік. Сніг буде чи не до квітня, весна холодною, влітку - дощі, а осінь прийде пізно.

Зокрема, перекрили рух у напрямку Бердянського району, на трасі Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя та в Пологівському районі.

Повідомляється, що впродовж поточної доби рятувальники звільнили зі снігового полону близько 100 автівок і 200 осіб, серед яких карета швидкої з вагітною жінкою, що мали доправити до Бердянського пологового будинку. Рятувальники супроводжували медиків до пологового будинку.

Сьогодні, 11 січня, в Запоріжжі дощить.

Раніше синоптики попередили про погіршення погодних умов в Україні в найближчі два дні, 10 та 11 січня. Так, у низці регіонів країни посиляться опади та вітер.

У п'ятницю, 11 січня, у низці регіонів України синоптики прогнозують сніг. У деяких областях температура повітря підвищиться до 3 градусів тепла, а вночі знизиться до -11.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: