Зведення ООС: бойовики обстріляли позиції біля Водяного

Читать на русском
Бойовики один раз порушили режим припинення вогню, ніхто з військових не постраждав. Противник обстріляв позиції українських військових з гранатометів поблизу селища Водяне.
Ілюстративне фото.

Бойовики один раз порушили режим припинення вогню, ніхто з військових не постраждав.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр Операції Об’єднаних сил.

Карта ООС: ситуація на сході України на 21 січняСитуація на сході країни на 21 січня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник обстріляв позиції українських військових з гранатометів поблизу селища Водяне», - йдеться у повідомленні.

В ООС запевнили, що військові контролюють ситуацію на лінії розмежування.

Нагадаємо, при здійсненні контрольного польоту над районами Донецької області тимчасово непідконтрольними владі України неподалік від міста Іловайськ БПЛА СММ дальнього радіуса дії тимчасово втратив сигнал GPS.

Також «Слово і Діло» писало, що болючим питанням залишається процедура голосування внутрішньо переміщених осіб і громадян, які проживають на тимчасово окупованій території ОРДЛО та Криму.

Підрахувати точну кількість громадян на непідконтрольній території частини Донецької, Луганської областей та Криму складно. За деякими даними, які оприлюднюють соціологи, під окупацією проживають не менш ніж 2,5 мільйони українців. Але, навіть на підконтрольній території, внутрішнім переселенцям доведеться зітикнутися з труднощами перед тим, як проголосувати.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: