Рейтинг довіри до Путіна впав до 15-річного мінімуму

Читать на русском
За даними соціологів, в кінці грудня Путіну довіряли 36,5% населення, проте в новому році рейтинг впав ще більш ніж на 3%.

Рейтинг довіри населення Росії до президента цієї країни Володимиру Путіну в січні 2019 року знизився до 33,4% - це найнижчий показник за 15 років його президентства.

Про це свідчать результати опитування, проведеного соціологічним центром ВЦИОМ, пише Слово і Діло.

За даними соціологів, в кінці грудня Путіну довіряли 36,5% населення, проте в новому році рейтинг впав ще більш ніж на 3%.

Друге місце по довірі росіян за собою зберіг міністр оборони Сергій Шойгу. Однак і його рейтинг також впав з 16% в грудні до 13,7% в січні.

Також втратив в довірі і займає третє місце міністр закордонних справ Сергій Лавров, його рейтинг опустився з 11,7% до 9,3%.

Рейтинг довіри світових лідерів: скільки виборців від них відвернулосяРейтинг довіри до Петра Порошенка за чотири роки після виборів впав майже на 47%. У Трампа, Макрона, Мей, Меркель і Грібаускайте теж є проблеми, але не такого масштабу.

При цьому єдиним, хто не втратив довіру росіян в новому році, виявився прем'єр-міністр Дмитро Медведєв - йому як і раніше довіряють 8,3% росіян.

Влітку 2018 року, рейтинг Путіна знизився до мінімуму 2013 року, коли за нього були готові проголосувати менш ніж половина росіян. Лише 45% росіян відповіли соціологам, що голосували б за Путіна в разі, якби вибори відбулися найближчої неділі.

Як змінювались рейтинги світових лідерів - за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: