У Рівненській області зафіксована чергова смерть від кору

Читать на русском
Відзначається, що чоловік також був інвалідом II групи, мав важку форму цукрового діабету, що в свою чергу ускладнило перебіг кору.

У Дубровицькому районі Рівненської області від кору помер 27-річний чоловік.

Про це в п'ятницю, 18 січня, повідомляє обласний лабораторний центр МОЗ України, пише «Слово і Діло».

Невже в Україні більше не буде проблем з вакцинами – фактчекДефіциту вакцин не буде, коли їх почнуть вчасно закуповувати. Для того, щоб в Україні ввели трирічне планування закупівлі вакцин, спочатку треба змінити законодавство.

«У Рівненській області зареєстровано черговий летальний випадок від кору. Помер 27-річний чоловік із Дубровицького району. Захворів він 2.01.2019 року, за медичною допомогою звернувся 11.01.2019 року. Автомобілем швидкої допомоги був відразу госпіталізований до інфекційного відділення Дубровицької ЦРЛ. Лікування не дало позитивного результату і 15 січня чоловік помер», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що чоловік також був інвалідом II групи, мав важку форму цукрового діабету, що в свою чергу ускладнило перебіг кору.

«Заключний діагноз кір, важкий перебіг. Гострий менінгоенцефаліт. Це вже друга смерть від кору в поточному році», - йдеться в повідомленні.

Як раніше повідомлялося, у МОЗ просять назвати терміни придатності вакцин від кору.

Також нагадаємо, в Луцьку продовжили шкільні канікули через грип та кір.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: