Супрун без попередження навідалася до лікарні Дніпра

Читать на русском
Виконувачка обов'язків міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун пообіцяла відновити візити без попередження до медичних установ країни.

Виконувачка обов'язків міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун пообіцяла відновити візити без попередження до медичних установ країни.

Про це вона в п'ятницю, 18 січня, повідомила на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Супрун зазначила, що під час таких візитів буде проводитися онлайн-трансляція.

«Повертаємося до традиції стримів із установ охорони здоров'я. Сьогодні в Дніпрі зайшли до поліклініки міської клінічної лікарні №9. Поспілкуємося з пацієнтами і лікарями. Чекайте нас у лікарнях вашого міста», - написала Супрун.

Вона також розмістила відео стріму відвідування лікарні. На підході до лікарні вона звернула увагу на неприбраний від снігу й льоду двір медичний заклад.

На вході Супрун у непримітном уодязі й з рюкзаком ніхто не впізнав, а потім до неї таки підійшов чоловік, лікар якого сильно запізнився на прийом. Житель Дніпра висловив все своє невдоволення медреформою й запевняв, що нічого в Супрун змінити не вийде. Чоловік кричав: «Геть із посади».

Потім Супрун поспілкувалася з іншими пацієнтами й дізналася, що їм довелося заплатити за плівку на рентген. Лікарі потім пояснили, що цю плівку люди купують в аптеці, а потім вже приходять на процедуру, яка є безкоштовною. Супрун розповіла, що вже наступного року або з літа лікарням виділятимуть ще гроші на плівки для рентгенів і на все необхідне для аналізів.

Раніше Катерина Амосова поскаржилася до Кабміну на дії Супрун.

Також нагадаємо, Супрун пояснила дію нових поправок до КК.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: