Амосова поскаржилася до Кабміну на дії Супрун

Читать на русском
Ректор Національного медичного університету імені Катерина Амосова поскаржилася прем’єр-міністру Володимиру Гройсману на Уляну Супрун.

Ректор Національного медичного університету імені Богомольця Катерина Амосова поскаржилася прем’єр-міністру Володимиру Гройсману на в. о. міністра охорони здоров'я Уляну Супрун.

Як пише «Слово і Діло», свою позицію керівниця вишу озвучила під час спілкування з пресою.

Вступна кампанія 2017: рейтинг регіональних вишів України та ціна навчання у нихНайдорожче українським студентам обійдеться отримати диплом медика, на другому місці – юридична освіта.

За словами Амосової, люди без повноважень мають піти.

«Я звертаюся до найвищого керівництва нашої країни: чому пан Гройсман дозволяє виконувачці обов'язків міністра Супрун систематично нехтувати рішеннями суддів?», – запитала Амосова.

На думку ректора, її звільнення – це приклад упередженості та зачищення університету під свою маріонетку, яку ніхто не обирав і яка чомусь залишається на своїй посаді.

«Я абсолютно впевнена, що наша сторона переможе. А підсумок роботи, яка робилася в цьому міністерстві, буде нам продемонстрований уже до кінця цього року», – зазначила Амосова.

Ректор також повідомила, що вранці дізналася про своє чергове звільнення й уже четвертий наказ від МОЗ, проте міністерство не поінформувало про своє рішення Амосову.

Раніше стало відомо, що Міністерство охорони здоров'я України втретє розірвало контракт із ректором Національного медичного університету ім. Богомольця Катериною Амосовою в зв'язку з невиконанням законних вимог Державної аудиторської служби України.

Також Амосова відреагувала на повторне звільнення з посади ректора.

Відзначимо, МОЗ закликає розслідувати «зухвалі злочини» Амосової.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: