У Харкові стріляли в офіцера Нацполіції

Читать на русском

У Харкові двоє невідомих в масках скоїли напад на офіцера Департаменту карного розшуку Національної поліції України, який отримав тяжкі поранення.
Ілюстративне фото.

У середу, 16 січня, в Харкові двоє невідомих в масках скоїли напад на офіцера Департаменту карного розшуку Національної поліції України, який отримав тяжкі поранення.

Як пише «Слово і Діло», про це на своїй сторінці в Facebook повідомив заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

«Щодо цього факту можу сказати, що ім’я замовника цього злочину відоме, він обов’язково понесе суворе покарання. Для кримінальної поліції кордонів немає», – написав він.

Зловмисники втекли з місця злочину й, можливо, зараз їдуть до Києва, повідомляє «Інформатор».

Чоловіки, які стріляли в поліцейського, нібито втекли на автомобілі Daewoo Lanos синього кольору.

«На жаль, правоохоронцям поки невідомі перші літери номерного знака машини зловмисників. Відомо, що він закінчується на 1012АА. Незважаючи на те, що подія сталася в Харкові на вулиці Краснодольській, 171-А, в копів є інформація, що зловмисники можуть зараз направлятися до Києва. У Харкові та області оголосили оперативний план «Сирена», – йдеться в повідомленні.

Раніше в Миколаєві пограбували гральний заклад, є поранений.

Нагадаємо, нападник, який влаштував стрілянину в Страсбурзі 11 грудня 2018 року, Шаріф Шекат був убитий у результаті перестрілки з поліцією.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: