Перестрілка в Харкові: оприлюднили опис нападника

Читать на русском
Опис харківського стрілка – на вигляд нападнику приблизно 40-45 років. Зріст 165-170 см. Чоловік був середньої статури, в нього темно-русяве, коротко стрижене волосся.

Поліція просить допомогти встановити особу чоловіка, який увірвався до міськради Харкова й підстрелив двох осіб.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба правоохоронців.

ЗМІ оприлюднили відео перестрілки в ХарковіЗ'явилося відео моменту стрільби в Харкові, яка сталася вночі біля міськради. Відео опублікувало місцеве видання ЗМІ.

Зазначають, що на вигляд нападнику приблизно 40-45 років. На зріст він 165-170 см, середньої статури, темно-русяве, коротко стрижене волосся, а також лобні залисини.

«Був одягнутий у синю джинсову куртку, футболку синього кольору, чорні штани у стилі «мілітарі», чорні спортивні замшеві кросівки, сіру кепку», – повідомили в поліції.

Нагадаємо, в ніч на 20 серпня невідомий увірвався до міськради Харкова та влаштував стрілянину. Зловмисник поранив охоронця установи, а також патрульного поліцейського, який в результаті отриманих вогнепальних поранень помер у лікарні. Самого стрілка застрелили правоохоронці.

Загиблим виявився 29-річний інспектор Дмитро Кириєнко. У поліцейського залишилися дружина та дворічна донька. Поранений охоронець міськради наразі перебуває у стабільному тяжкому стані.

За цим фактом відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) та ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: