Перестрілка в Харкові: біля міськради зловмисник убив патрульного поліцейського

Читать на русском
Перестрілка в Харкові. Чоловік поранив охоронця та вбив патрульного поліцейського біля міськради. Пізніше злочинець був убитий на вулиці.

Вночі невідомий увірвався до міськради Харкова. Він поранив охоронця та патрульного поліцейського, який загинув.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба поліції Харкова.

У центрі Харкова невідомий вчинив стрілянинуГУ Національної поліції в Харківській області

«Озброєний чоловік відкрив вогонь по поліцейських та поранив одного з правоохоронців. Патрульні застосували табельну зброю і знешкодили зловмисника. Від отриманого вогнепального поранення патрульний помер у лікарні», - йдеться у повідомленні.

У поліції розповіли, що інформація про те, що біля міськради чутно постріли, надійшла близько 00:37.

Там додали, що правоохоронці побачили біля будівлі міськради пораненого охоронця, поруч стояв чоловік, який почав стріляти у патрульних. Одна з куль поранила поліцейського. За даними поліції, у лікарні знаходиться охоронець міськради. Також встановлюється особа зловмисника.

«Незважаючи на зусилля медиків, правоохоронець помер. Інший поранений знаходиться у стабільному тяжкому стані», - йдеться у заяві.

За даним фактом відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) та ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України.

Також видання «Харків.Live» з посиланням на очевидців повідомляє, що перед тим, як зайти до приміщення мерії, нападник зробив близько десяти пострілів в двері будівлі та поранив охоронця.

Зазначається, що пізніше злочинець був убитий на вулиці.

Нагадаємо, в червні цього року в міськраді був розпорошений газ під час сутичок активістів і працівників муніципальної охорони. Тоді також були постраждалі.

Раніше СБУ провела обшуки в Харківській міськраді.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: