Теракт у Страсбурзі: кількість жертв зросла

Читать на русском
Четверта людина померла після стрілянини на різдвяному ярмарку в Страсбурзі. 11 грудня поряд з різдвяним ярмарком чоловік відкрив стрілянину. 12 осіб були поранені.

Кількість жертв теракту в Страсбурзі (Франція) зросла до 4 осіб.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє AP у Twitter.

Стілянина у Страсбурзі: в місті оголосили траурУ Страсбурзі оголосили день жалоби після того, чоловік влаштував стрілянину на різдвяному ярмарку у центрі міста. Нападника шукає поліція.

«Четверта людина померла після стрілянини на різдвяному ярмарку у Страсбурзі», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що терористичне угруповання «Ісламська держава» взяло на себе відповідальність за теракт у Страсбурзі (Франція), який стався на різдвяному ярмарку.

11 грудня поряд з різдвяним ярмарком у французькому Страсбурзі чоловік відкрив стрілянину, в результаті якої троє людей загинули, ще 12 були поранені. Через стрілянину у Франції посилили контроль на кордонах, а також різдвяних ринках.

Крім того, повідомлялося, що нападник, який влаштував стрілянину в Страсбурзі 11 грудня раніше був засуджений 27 разів. Прокурор Парижа Ремі Хейц зазначив, що підозрюваний кілька разів відбував покарання у в'язниці, де піддався радикалізації, він знаходився в списку осіб, які становлять загрозу безпеці Франції.

Пізніше стало відомо, що підозрюваний у стрілянині в Страсбурзі Шаріф Шекат убитий в результаті перестрілки з поліцією.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: