Екс-посол США в Україні вважає, що Москва не поверне Крим навіть через 15 років – відео

Читать на русском
Москва не поверне Крим навіть за 15 років, а Київ не піде на компроміс заради Донбасу, вважає екс-посол США в Україні Джон Гербст.

Москва не поверне Крим навіть за 15 років, а Київ не піде на компроміс заради Донбасу, вважає екс-посол США в Україні Джон Гербст.

Як пише «Слово і Діло», таку думку він висловив у ефірі телеканалу «Прямийм.

Крим може повторити долю Прибалтики в СРСР — ГербстТелеканал Прямий

«Я ніяк не бачу, що Київ піде на компроміс, у якому віддасть Москві Крим за мир на сході. І я також не бачу цього року, за 10 років, за 15 років, що Москва буде готова віддати Крим», – сказав колишній посол, який зараз очолює Євразійський центр при американській неурядовій організації Atlantic Council.

За його словами, «Захід не визнаватиме російського суверенітету, буде як Прибалтика із 1940 року в Радянському Союзі».

Раніше в соціальних мережах з'явився фільм «Путін», в якому президент Російської Федерації, серед іншого, прокоментував можливість повернення Криму.

Нагадаємо, 18 березня 2014 року в Москві відбулося підписання міждержавного договору про прийняття Криму і Севастополя до складу Росії. Договір був підписаний через 2 дні після оголошення результатів так званого «референдуму про статус півострова».

Пізніше президент України Петро Порошенко 30 вересня 2015 року заявив, що Крим у недалекому майбутньому буде українським.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: