День у зоні ООС: 10 поранених і травмованих українських військових

Читать на русском
Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації супротивника застосовували чергові вогневі засоби. Втрати противника уточнюються.

У середу, 16 січня, бойовики 4 рази порушували режим припинення вогню на Донбасі. В результаті обстрілу 5 українських військових отримали поранення, ще 5 - бойові травми.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-центр штабу ООС, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 16 січняСитуація на сході країни на 16 січня 2019 за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Так, в смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Північ» ворог відкривав вогонь із ПТРК в районі селища Троїцьке і з автоматичних гранатометів поблизу селища Південне і в смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід» по позиціях українських військових із гранатометів, стрілецької зброї поблизу селища Чермалик та з мінометів калібру 82 мм поблизу населеного пункту Новоселівка Друга.

«Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ п'ять військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення різного ступеня тяжкості і п'ять бойові травми (акубаротравми)», - повідомили в штабі.

Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації супротивника застосовували чергові вогневі засоби. Втрати противника уточнюються.

Раніше в ООС попередили про можливі збої в роботі КПВВ на Донбасі.

Також відзначимо, в Міноборони підрахували число солдатів, які підірвалися на мінах на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: