Лукашенко заявив, що Порошенко відхилив його допомогу щодо Донбасу

Читать на русском
Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявляє, що президент України Петро Порошенко відкинув його пропозиції щодо Донбасу.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що його пропозиції щодо контролю на російсько-українському кордоні та проведення виборів на Донбасі не знайшли підтримки, зокрема, президента України Петра Порошенка.

Як пише «Слово і Діло», про це в п'ятницю, 14 грудня, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Ми за вас хвилюємося: Лукашенко прокоментував конфлікт на ДонбасіПрезидент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко заявив, що збройний конфлікт на Донбасі мають вирішити три слов'янських народи.

«Я вже готовий був як прикордонник стати на тому рубежі, враховуючи, що до мене нормально російські люди ставляться й українці, і вибори там провести за Мінською угодою ... Що ви думаєте? Ті, кому потрібно припинити цю війну, перш за все Порошенку й українцям, самі почали це відкидати. Мотивацію знайшли: Лукашенко проросійський», – сказав глава Білорусі на прес-конференції для російських ЗМІ в Мінську.

Раніше президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував новий формат миротворчої місії в Україні й відправити на Донбас спільну місію ООН та ОБСЄ.

Також президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що не бачить необхідності у створенні військових баз інших держав на території Білорусі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: