Вибух у російському місті Шахти: зруйновані квартири в багатоповерховому будинку

Читать на русском
Через вибух газу в житловому будинку в російському місті Шахти Ростовської області загинула жінка, сім осіб врятовані, доля чотирьох залишається невідомою.
Фото ТАСС.

Через вибух газу в житловому будинку в російському місті Шахти Ростовської області загинула жінка, сім осіб врятовані, доля чотирьох залишається невідомою.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили ТАСС у прес-службі Міністерства надзвичайних ситуацій Росії.

На Полтавщині стався вибух у житловому будинку, є жертвиУ селі Заріг Оржицького району стався вибух у житловому будинку, через що загинула одна людина.

У результаті вибуху в квартирі на дев'ятому поверсі багатоповерхівки зруйновані чотири квартири на 8-му та 9-му поверхах. 140 осіб евакуйовані до пункту тимчасового розміщення.

«У зруйнованих квартирах проживали 12 осіб. Із них сім врятовані, одна людина загинула, доля чотирьох осіб встановлюється», – сказали в МНС РФ.

Представник відомства уточнив, що в квартирі №71 (на 9-му поверсі) перебували три людини: одна жінка загинула, врятували дитину й чоловіка. У квартирі №72 була одна жінка, її доля невідома.

«У 68-й квартирі проживали три людини, їхня доля встановлюється. У 67-й квартирі на восьмому поверсі перебували п'ятеро осіб, вони врятовані», – уточнили в МНС Росії.

На місці надзвичайної події ведуться пошуково-рятувальні роботи. Рятувальники відкрили «гарячу лінію».

У місті Шахти через вибух запровадили локальний режим надзвичайної ситуації.

Нагадаємо, 31 грудня 2018 року в російському місті Магнітогорську вибух зруйнував цілий під'їзд у житловому будинку. Тоді рятувальники витягли з-під завалів тіла 39 осіб.

Також через вибух газу в магазині в Парижі загинули чотири людини, не менш ніж 47 постраждали.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: