На Полтавщині стався вибух у житловому будинку, є жертви

Читать на русском
У селі Заріг Оржицького району стався вибух у житловому будинку, через що загинула одна людина.
Наслідки вибуху в селі Зарог

У селі Заріг Оржицького району стався вибух у житловому будинку, через що загинула одна людина.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє управління ДСНС у Полтавській області.

Зазначається, що напередодні пізно ввечері до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про вибух із подальшим горінням в одній із квартир у двоповерховому житловому будинку на вулиці Миру.

Пожежники, які прибули на виклик, встановили, що через вибух (за попередніми даними, природного газу) господар квартири загинув на місці події. Також вибухом була зруйнована зовнішня цегляна стіна будинку, пошкоджені дві стіни та покрівля.

Пожежа на площі 12 кв. м була локалізована о 23:35, а о 23:45 – ліквідована. Вогонь знищив домашні речі. До ліквідації наслідків вибуху залучалися 11 осіб і одна одиниця техніки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок вибуху на шахті «Герої Космосу» під Павлоградом постраждали 5 осіб, загалом на момент вибуху на дільниці перебували 15 гірників.

Як повідомляли в Держслужбі України з надзвичайних ситуацій, постраждалі отримали опіки, наразі 3 осіб перебувають у реанімації в стабільно важкому стані, ще 2 осіб перебувають у хірургічному відділенні, їхній стан середнього ступеня важкості.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: