Будинок в Луганську, де стався вибух газу, досі не відремонтовано

Читать на русском

11 серпня в центрі Луганська у висотному житловому будинку по вул. Т. Шевченка стався вибух газу, внаслідок чого загинули дві людини, 10 осіб госпіталізовані, зокрема 4 дитина.

В результаті вибуху обвалилося перекриття між 6 і 7 поверхом, а також між 6 і 5 поверхом. Також частково зруйнувалася фасадна стіна будинку.

Тоді прем’єр-міністр Микола Азаров пообіцяв, що до початку опалювального сезону постраждалий під’їзд буде повністю відновлено, зазначає «Слово і Діло».

У вересні Кабмін приймає рішення виділити Луганській облдержадміністрації 17,7 млн. гривень на відновлення будинку. При цьому, сума завданих збитків від аварії спочатку була оцінена лише в 7,5 млн. грн.

Тим не менш, люди досі не заселились в свої квартири. Як повідомив Маноліс Пілавов, перший заступник Луганського міського голови, заселення людей у відремонтовані квартири почнеться лише 19 жовтня. Причиною невиконання обіцянки є затримки з фінансуванням, адже виділені урядом кошти досі не надійшли до міста.

Тим часом підрядчик змушений виконувати ремонтні роботи за власні кошти. Роботи в будинку планують завершити лише наприкінці року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: