Вибух у центрі Парижа: є жертви і десятки постраждалих

Читать на русском
За різними даними, загинули від двох до чотирьох осіб. Ще 47 людей отримали поранення різного ступеня тяжкості.

У результаті вибуху газу в магазині на вулиці Тревіз у Парижі загинули чотири людини, не менше 47 постраждали.

Як пише «Слово і Діло», такі дані озвучив міністр внутрішніх справ Франції Крістоф Кастанер, повідомляє телеканал BFM у суботу, 12 січня.

«У результаті трагічного вибуху загинули чотири людини: двоє пожежників і двоє цивільних осіб. 10 осіб перебувають у вкрай важкому стані, один із них - пожежник ... У досить важкому стані перебувають 37 осіб», - сказав міністр, який уже двічі за сьогодні відвідав місце вибуху.

Він відзначив дії пожежників, які «змогли врятувати своїх товаришів, протягом півтори години перебували під завалами». При цьому рятувальники дуже ризикували власним життям.

У свою чергу прокуратура Парижа спростувала інформацію Кастанера, заявивши про двох загиблих. При цьому дані про кількість постраждалих виявилися ідентичними.

Усім евакуйованим жителям кварталу надано тимчасове житло. Очікується, що роботи на місці вибуху триватимуть протягом доби.

Раніше стало відомо, що в центрі Парижа стався потужний вибух під час пожежі в булочній на першому поверсі чотириповерхової будівлі. Вона була повністю знищена. Спочатку повідомлялося про 20 постраждалих.

За попередніми даними, вибух міг статися через витік газу.

Нагадаємо, кількість жертв після вибуху в будинку в Магнітогорську зросла до 38 людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: