Скільки в грудні заробили очільники антикорупційних відомств

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує стежити не лише за тим, як політики виконують свої обіцянки, але й скільки вони заробляють. Сьогодні ми розбиралися, скільки минулого місяця заробили очільники антикорупційних органів в Україні.

Найбільш високооплачуваним антикорупціонером грудня стала член Національного агентства щодо запобігання корупції Наталія Корчак, яка заробила 182 тисячі 223 гривні. Половину цієї суми склала матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових питань. Водночас голова НАЗК Олександр Мангул отримав 102 тисячі 21 гривню. Його заступник Станіслав Патюк і член Агентства Олександр Скопич також заробили більше за Мангула – 172,2 тисячі гривень і 175 тисяч гривень відповідно.

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник заробив у грудні 146 тисяч 575 гривень. Трохи менше отримав його заступник Анатолій Новак – 142 тисячі 27 гривень.

Зарплата голови Державного бюро розслідувань Романа Труби склала 132 тисячі 259 гривень. Два його заступника отримали 122-129 тисяч гривень. Голові антикорупційного відомства та його заступникам минулого місяця виділили матеріальну допомогу – близько 60 тисяч гривень.

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, суд поновив розслідування в справі про призначення премій самим собі членами та екс-главою НАЗК Наталією Корчак.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: