Трамп прокоментував «шатдаун» у США

Читать на русском
Американський президент Дональд Трамп висловив надію на те, що припинення роботи федерального уряду США не триватиме довго.

Американський президент Дональд Трамп висловив надію на те, що припинення роботи федерального уряду США не триватиме довго.

Про це передає «Слово і Діло».

Трамп заявив, що Мексика заплатить за стіну на кордоніТорговельна угода між США, Канадою і Мексикою все-таки змусить латиноамериканську країну платити за мексиканську стіну.

«Призупинення уряду відбудеться, з цим нічого не поробиш... Тепер вирішувати Сенату, а насправді - демократам, тому що нам потрібні їхні голоси», - казав він у відеозверненні, опублікованому в своєму Twitter.

Трамп закликав демократів проголосувати за виділення коштів на будівництво стіни на кордоні з Мексикою.

«Давайте працювати разом на двопартійній основі і давайте зробимо це. Я сподіваюся, що припинення роботи уряду не триватиме довго», - додав американський лідер.

Нагадаємо, що Конгрес США не зміг ухвалити ввечері в п'ятницю, 21 грудня, проект бюджету. Таким чином, з півночі 22 грудня (07:00 за Києвом) почнеться процедура часткового припинення роботи уряду через відсутність грошей. «Шатдаун» торкнеться приблизно чверті федеральних установ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: