Маск показав космічний корабель Starship – фото

Читать на русском
Засновник SpaceX Ілон Маск показав реальне фото нового космічного корабля Starship. Вона для суборбітальних тестів VTOL.
Фото космічного корабля Starship.

Засновник SpaceX Ілон Маск показав реальне фото нового космічного корабля Starship.

Як пише «Слово і Діло», знімок Маск опублікував на сторінці в Twitter.

Ілон Маск розповів, що чекає туристів на МарсіМаск вважає, що зможе відправитися в політ на Марс. Вже через 7 років - це буде доступно багатим туристам.

«Щойно завершено зборку тестової ракети Starship на стартовому майданчику SpaceX в Техасі. Це реальне фото, а не рендеринг», - написав він.

«Це для суборбітальних тестів VTOL (вертикального зльоту і посадки). Орбітальна версія вище, має більш товсту оболонку (немає зморшок) і плавно вигнуту секцію носа», - додав Маск.

SpaceX розробляє Starship і гігантську ракету Super Heavy, щоб доставляти людей на Місяць і назад, на Марс і в інші пункти призначення по всій Сонячній системі.

За словами Маска, перша місія на Червону планету з екіпажем і сотнею пасажирів може відбутися вже в середині 2020-х років, якщо розробка і випробування пройдуть успішно.

Перший тестовий запуск може бути здійснено протягом декількох тижнів.

Нагадаємо, дослідницький апарат InSight космічного агентства NASA передав з Марса знімок Червоної планети, який був зроблений протягом дня після приземлення.

Тим часом, у Карпатах впав метеорит. Знахідку передали в музей гуцульської магії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: