ДБР заперечує отримання справ проти Януковича

Читать на русском
У Державному бюро розслідувань заперечують отримання кримінальних справ щодо заволодіння екс-президентом резиденцією Межигір'я і землями Сухолуччя.

В Державне бюро розслідувань не передавались «справи Януковича», зокрема, що стосуються епізодів заволодіння екс-президентом Віктором Януковичем резиденцією Межигір'я і мисливськими угіддями в Сухолуччі (Київська область).

Про це в середу, 9 січня, повідомляє прес-служба ДБР, пише «Слово і Діло».

Справа про держзраду: які лазівки використовує захист ЯнуковичаСуд Києва продовжив розгляд кримінального провадження за обвинуваченням колишнього президента України Віктора Януковича в державній зраді.

«...У повідомленні йшлося про епізоди заволодіння Віктором Януковичем резиденцією Межигір'я (Нові Петрівці, Київська область), а також справу про заволодіння ним же мисливськими угіддями в Сухолуччі Київської області. Дана інформація не відповідає дійсності. Зазначені кримінальні провадження в Державне бюро розслідувань не передавались», - запевнили у відомстві.

Раніше повідомлялося, що Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура передали в Державне бюро розслідувань кримінальні провадження щодо екс-президента-втікача Віктора Януковича.

Нагадаємо, 5 грудня 2018 року судді Оболонського райсуду Києва віддалилися в дорадчу кімнату виносити вирок колишньому президенту Віктору Януковичу у справі про державну зраду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: