ЦВК відмовилася реєструвати ще одного кандидата на посаду президента

Читать на русском
Центральна виборча комісія України відмовилася реєструвати правозахисника з Броварів Володимира Ратуша кандидатом на пост президента.

Центральна виборча комісія України відмовилася реєструвати правозахисника з Броварів Володимира Ратуша кандидатом на посаду президента.

Як пише «Слово і Діло», про це РБК-Україна повідомив завідувач відділом взаємодії із засобами масової інформації ЦВК Костянтин Хівренко.

ЦВК зареєструвала першого кандидата в президентиЦентральна виборча комісія на зареєструвала першого кандидата в президенти на чергових виборах, які відбудуться 31 березня 2019 року.

За його словами, з початку прийому документів для реєстрації на вибори 2019 року по 3 січня включно документи подали 6 кандидатів.

«З 31 грудня подали документи 6 осіб. 4 січня одного з них зареєстрували. Ще одному відмовили в реєстрації», - розповів Хівренко.

Зазначимо, згідно з інформацією на сайті ЦВК, відмовили в реєстрації правозахиснику з Броварів Володимиру Ратушу. Серед причин - відсутність документів про внесення 2,5 млн гривень застави, помилки і неточності в інших документах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЦВК зареєструвала першого кандидата в президенти. Першим кандидатом став колишній міністр екології Ігор Шевченко.

До цього ЦВК затвердила кошторис президентських і парламентських виборів - 2,354 і 1,949 млрд гривень відповідно.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: