Британці визнали Ryanair найгіршим авіаперевізником

Читать на русском
У 2018 році Ryanair пережив масштабний страйк, компанія скасовувала рейси і не пропонувала клієнтам компенсації, а також тричі змінювала правила провезення багажу.

Компанія Which, яка спеціалізується на дослідженнях споживчого ринку, опублікувала результати опитування британців, згідно з якими бюджетна авіакомпанія Ryanair виявилася на останньому - 19-му місці - серед перевізників, що літають з Британії.

Як інформує «Слово і Діло» повідомляє BBC.

У топ-5 списку потрапили Aurigny Air Service, Swiss Airlines, Jet2, Norwegian та KLM.

Інші великі британські авіакомпанії, Easyjet і British Airways, зайняли 11 і 15 місце в списку.

У 2018 році Ryanair пережив масштабний страйк. Компанія скасовувала рейси і не пропонувала клієнтам компенсації, а також тричі змінювала правила провезення багажу.

Опитані висловили невдоволення процесом реєстрації, зручністю крісел, їжею і напоями, а також комфортом в салоні літака.

Тисячі опитаних заявили, що «більше ніколи» не користуватимуться послугами цієї авіакомпанії.

Представник Ryanair заявив, що опитування не відображає реальний успіх компанії.

«Кількість пасажирів Ryanair зросла на 80% за останні шість років, а сайт Ryanair.com став найвідвідуванішим авіасайтом в світі. Ці факти свідчать про те, що споживачі хочуть чогось більшого, ніж нерепрезентативне опитування тільки 8 тисяч осіб», - заявив представник компанії.

Нагадаємо, що в 2018 році Ryanair почав літати з України.

Ryanair запустить п'ять нових маршрутів з Києва в 2019 році. Зокрема, з квітня літаки лоукостера полетять з Києва в Афіни, Манчестер, Пафос і Софію, а з травня додасться ще один рейс в Дублін.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: