Ryanair літатиме до ще одного українського міста

Читать на русском
Ірландський лоукост авіаперевізник Ryanair, який 3 вересня офіційно розпочав свою льотну діяльність в Україні, зробивши перший рейс за маршрутом Київ-Берлін, має намір відкрити рейси в Херсон.

Ірландський лоукост авіаперевізник Ryanair, який 3 вересня офіційно розпочав свою льотну діяльність в Україні, зробивши перший рейс за маршрутом Київ-Берлін, має намір відкрити рейси до Херсона.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив радник міністра інфраструктури країни Юрій Гусєв, передає «Укрінформ».

«Я як радник міністра інфраструктури можу повідомити вам секретну інформацію – Ryanair літатиме до Херсона», - сказав Гусєв.

Рейси будуть запущені найближчим часом.

За його словами, «Ryanair, як і інші лоукости, сьогодні розглядає Херсон як хаб на півдні України».

Гусєв додав, що зараз херсонський аеропорт, пасажиропотік якого вже перевищує 100 тис. пасажирів, є найпривабливішим в Україні. «До кінця року число пасажирів аеропорту Херсон буде вже 130-140 тисяч», - додав він радник міністра.

Нагадаємо, що 3 вересня Ryanair запустив перший рейс з аеропорту Бориспіль за маршрутом Берлін - Київ - Берлін.

Раніше, в березні 2018 року аеропорти Бориспіль і Львів підписали договори з Ryanair про початок польотів в Україну. Авіакомпанія відкриє 15 напрямків: 10 напрямків з Києва і 5 напрямків зі Львова в Європу. Найдешевші квитки коштуватимуть від €10, а середня вартість квитка для України буде нижче €40. За перший рік роботи Ryanair розраховує перевезти 1 млн українців.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: