Порошенко запропонував створити хаб для Ryanair

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко ініціює створення хабу Ryanair в Україні. Ryanair літає з Борисполя в 12 напрямках, зі Львова - в 5 напрямках.

Президент України Петро Порошенко ініціює створення хабу Ryanair в Україні.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на повідомлення президента у Twitter.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко запевнив, що польоти літаків Ryanair в Україну точно відбудуться у 2018 роціСказано 23 березня 2018 р.Статус обіцянки: Виконано

За словами Порошенка, наразі Ryanair літає з Борисполя в 12 напрямках, зі Львова - в 5 напрямках.

«Ryanair планує збільшити свою присутність в Україні, я пропоную створити хаб, щоб збільшити кількість і підвищити рівень сервісів, які зможуть отримати літаки компанії. Ще раз вітаю Ryanair на українському ринку», - написав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ryanair анонсував нові рейси з України та квитки по 5 євро. Крім того, компанія планує інвестувати в Україну близько 1,5 млрд євро у найближчі роки.

3 вересня 2018 року з України вилетів перший рейс Ryanair. Запуск рейсу відбувся в міжнародному аеропорту «Бориспіль» за маршрутом Київ-Бориспіль -Берлін-Шенефельд.

Крім того, за словами міністра інфраструктури України Володимира Омеляна, окрім Києва та Львова, Ryanair може зайти ще у п’ять аеропортів України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: