Україна веде з Ryanair переговори про створення внутрішньої компанії

Читать на русском
Керівник Офісу Національної інвестиційної ради повідомила про переговори з Ryanair по створенню внутрішньої компанії.

Офіс Національного інвестиційного ради провів переговори з керівництвом Ryanair, яка нещодавно почала літати з України, про створення в Україні внутрішньої компанії з розробки для лоукостера всіх IT-продуктів.

Про це в ефірі Радіо НВ заявила голова Офісу Національної інвестиційної ради Юлія Ковалів, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на ЦТС.

«Одна з ідей, які ми обговорювали з керівництвом Ryanair – це власне заснувати в Україні внутрішню організацію, яка розробляє для лоукостера все IT-продукти», – сказала вона.

Також Ковалів зазначила, що Офіс Націнвестсовета намір обговорити з компанією питання заходу на ринок внутрішніх пасажирських перевезень, нагадавши, що в України є 20 внутрішніх аеропортів.

«Якщо ми говоримо про вхід лоукостів всередину країни, то, знову ж таки, важливий рівень аеропортових зборів, але всі компанії розуміють: чим дешевше квиток, тим швидше авіалінії стануть конкурентними», – зазначила вона.

Крім того, Ковалів додала, що жодна з компаній не вимагає прямих фінансових вливань або дотацій, але для перевізника важливо, щоб аеропорт був належної якості.

Нагадаємо, Ryanair має намір зайти ще в п'ять аеропортів України.

Раніше Ryanair планував запустити нові рейси між Україною та Польщею.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: